Mahjong Spil

Prøv en af disse gratis og afslappende mahjong spil.

Mahjong er et populært brætspil som stammer helt tilbage fra det tidlige Kina. Spillet har været populært i østen men også vesten i mere end 2500 år. Vi har samlet en række af de bedste mahjong spil, som du kan spille på nettet eller blot læse mere om.

backgammon

Det nyeste og mest spændende mahjong spil er “Mahjong Quest” som byder på virkelig mange baner, som skal låses op, tålmodigt. Spillet indeholder 4 orientalske landskaber,  som hver har deres egen årstid, og hver årstid har sine egne spilleregler: klassisk med begrænset tid eller ej, quest, hvor du skal matche de to gyldne brikker. Der er ingen tvivl om , at de fleste mahjong fans vil elske dette spil.

Hvis du vil direkte videre til spillet, så kan du spille det her:

Spil Mahjong Quest

 

Mahjong spil

Det måske mest kendte mahjong spil til dato er “Qwans Mahjongg”
Et simpelt men vanedannende brætspil, som fik sin debut i 2003 og siden har været end af de mest spillede bræt spil på internettet. Man mener at Qwans Mahjongg er blevet spillet mere end 200 millioner gange siden det blev udgivet på diverse spil sider.

Spil det her

 

3d majongg spil

Hvis du er til nye og moderne majong spil med større udfordring, så er “Toy Mahjong” et rigtig godt bud på med sine 3D brikker og udfordringer som kræver at du fjerner alle brikkerne fra brættet på tid.
Du skal matche et helt nyt sæt af brikker i sjovt børne-tema! Tog, dukker, biler, stjerner samt fly er bare nogle af de sjove brikker, du skal være på udkig efter, et sandt mahjong eventyr som ikke kun er for de mindste!

 

Mahjong er et gammelt strategi spil, hvor du skal ruste dig med en god portion tålmodighed. Men selvom spillet kræver lidt hjernegymnastik, så kan det samtidig også bruges til at slappe/stresse af, eller træne sin hukommelse. Hvis du har lyst til at kaste dig ud i mahjong, så har vi samlet et større arkiv af af de bedste mahjong spil igennem tiden herunder.

Mahjong Spil samling

Vi håber at du får mange gode timer i nogle af vores hyggelige og udfordrende bræt spil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *