Candy Crush – Spil det her

Candy Crush saga er stadig et vanedannende spil, som mange spiller i 2015.

Det kan spilles og er til rådighed på Facebook men også som app til Android og Apple tablets og telefoner. Der er nu lavet over 500 baner i spillet og hver bane har en unik udfordring.

Candy Crush
Du skal matche 3, 4 eller 5 af det samme slik for at fjerne dem fra brættet. Ved at gøre dette vil du score point. Nogle baner kræver et bestemt antal point for at vinde og komme videre i spillet.

Andre baner har forskellige spændende udfordringer hvor du skal rydde brættet, ved at få specielle objekter helt ned i bunden eller ved at fjerne gelé, som gemmer sig bag slik på brættet. Når du har spillet et par baner af spillet, vil du forstå præcis, hvordan det fungerer, og det bliver svært at slippe fra sig. Nogle baner er  lette men andre er ekstremt svære.

Spil Candy Crush

Når du har klaret femten candy crush baner, har du gennemført en episode af spillet og du er normalt nødt til at spørge venner om de vil sende dig nøgler til at låse den næste episode op. Du kan gøre dette ved at knytte spil til din Facebook-konto, og spørge dine Facebook-venner om at et par liv til dig. Rigtig mange mennesker spiller og umuligt at klare uden at du har en del venner som er villige til at sende dig liv af og til, og dem får du brug for. Candy Crush er gratis at spille, og du kan spille online via Facebook eller hente appen til din mobil.

Hvis du har lyst til at spille Candy Crush hurtigt og nemt uden at skulle logge ind nogle steder, eller uden at hente det ned på din mobil eller tablet.
Så kan du spille det her:

Spil Candy Crush

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *